Over ons

    Met ruim 30 jaar ervaring in het vak van drukwerkveredeling en drukwerkafwerking is Jos Bloem met recht een oude rot in het vak. Het bedrijf High Gloss richtte hij samen met wijlen Gerrit de Haan op in november 1992. High Gloss is gevestigd in een groot bedrijfspand met werkplaats in Doetinchem. Naast de Bobst en de originele zwarte Heidelberg cilinderpersen staan daar de modernste drukwerkmachines gebroederlijk naast elkaar opgesteld.
    High Gloss is gepassioneerd drukwerkspecialist en blijft met oude technieken nieuwe dingen uitproberen. Daarnaast worden moderne druktechnieken gecombineerd met ambachtelijke kennis voor bijzondere drukwerkoplossingen en drukwerk afwerking. 

    Voor de afwerking van uw mooie drukwerk staan wij u met raad en daad terzijde om deze nog net iets meer mee te geven. Daar ligt dan ook onze kracht: meedenken in mogelijkheden, oplossingen, materialen en drukwerktechnieken. Wij kunnen vertalen wat u wilt naar de mogelijkheden van onze mensen en machines. High Gloss is ervan overtuigd dat aandacht voor elkaars bijdrage, de hoogste (kosten)efficiëntie oplevert.
    Wilt u iets bijzonders in de afwerking van uw drukwerk, dan willen wij dit graag voor u verzorgen. Onze vakmensen kunnen complexe drukwerktechnieken aan en halen er veel werkplezier uit als onze finishing touch uw drukwerk compleet heeft gemaakt!

    Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij laten u met trots kennis maken met ons bedrijf. Neem contact met ons op en bekijk hier alvast een selectie van ons drukwerk.