Advies

    Opdrachtgevers, ontwerpers en drukkers dagen ons uit om praktische druktechnieken en drukwerkoplossingen te vinden voor nieuwe en grensverleggende toepassingen van foliedruk, pregen, stansen en lamineren. Dankzij onze vele jaren als drukwerkveredeling specialist weten we precies wat wel en niet kan. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van het juiste laminaat om daar nog over te kunnen foliedrukken. Ook ons indrukwekkende machinepark  biedt vele mogelijkheden. Wat met een vlak/vlak machine niet mogelijk is, gaat vaak wel met een cilinderpers.

    De combinatie van onze ervaring en ons machinepark is de grote kracht van High Gloss. Waar het maar mogelijk is, staan wij onze opdrachtgevers bij met advies. Met onze druktechnieken begeleiden wij onze opdrachtgevers het liefst vanaf hun prilste gedachte, het liefst zo vroeg mogelijk in het traject. Dit voorkomt kwaliteitsverlies en onnodige rekeningen. Wij kunnen u veel geld besparen door het bepalen van de juiste velindeling. Hierdoor is minder folie nodig.

    Ook kunnen wij u tijdens de ontwerpfase ondersteunen met advies, bijvoorbeeld welke papiersoort en welk type preegstempel zal leiden tot een prachtig resultaat. De gepreegde chocolaatjes komen u al van verre tegemoet.

    Wij kunnen vertalen wat u wilt naar de mogelijkheden van onze vlakdrukdegels of cylinderpersen. Laat ons u helpen om samen een fantastisch product te maken!

    Neem gerust contact op om uw (complexe) case voor te leggen.