Foliedrukken

Gekleurde metallic folie geeft attentiewaarde en een exclusieve uitstraling aan uw product.
Foliedruk wordt o.a. veel gebruikt ter verfraaiing en voor extra attentiewaarde op cosmetica verpakkingen, posters, chocoladeverpakkingen en glossy magazines.
Ook ter beveiliging van bijvoorbeeld parkeerkaarten, toegangskaarten, diploma’s of papiergeld wordt gebruik gemaakt van foliedruk.


Foliedrukken met structuur

Om foliedrukken nog exclusiever te maken kunt u iedere gewenste structuur in het foliestempel laten aanbrengen, de foliedruk is custom made.

Met deze techniek kunnen wij uw drukwerk ook beveiligen.


Offsetdruk of print over foliedruk (hotstamp)

Door eerst zilverfolie aan te brengen en daarna in 4 kleuren offset of print eroverheen te drukken, kunnen we voorwerpen laten glanzen.

Wilt u gebruikmaken van de diverse mogelijkheden op het gebied van foliedruk? Intrapec High Gloss B.V. beschikt over ruim 25 jaar ervaring met verschillende drukwerkprocessen. Als professionele foliedrukkerij zijn wij in staat om diverse formaten foliedruk te creëren. Ook voor andere vormen van drukwerk kunt u bij ons terecht, of u nu kiest voor foliedruk, stansen, pregen, lamineren, rillen of perforeren.


Formaten die wij kunnen foliedrukken

Maximum formaat: 126 x 92 cm
* Het grootste formaat in Nederland! *
Minimum formaat: 10 x 5 cm
Maximum gewicht: 600 grams
Minimum gewicht: 80 grams

Maak iets speciaals van uw drukwerk met foliedruk

Met foliedruk geeft u uw ontwerp net even een extra tint. Gekleurde folie geeft attentiewaarde en een exclusieve uitstraling aan een product. Voor onze foliedrukkerij is het afwisselend en uitdagend om drukwerk door middel van stempels van de mooiste folies te voorzien. Wilt u uw visitekaartjes van foliedruk voorzien? Voor onze foliedrukkerij in Doetinchem is dit geen enkel probleem.

Kies voor beveiligd drukwerk voor uw waardepapieren

Mocht u waardepapieren willen bedrukken, dan moet u oppassen voor vervalsing. Dit gevaar ligt immers altijd op de loer. Bij ons is het mogelijk om een holografische foliedruk te maken, waardoor uw drukwerk beveiligd is. Vooral bij zegels, parkeerkaarten en diploma’s zorgt holografische foliedruk voor beveiliging. Beveiligd drukwerk voorkomt misbruik van uw waardevolle papieren. Bent u bang dat anderen uw papierwerk na willen maken? Kies dan voor beveiligd drukwerk en laat onze ervaren vakmensen een holografische foliedruk maken!

Geef uw folieprint iets extra’s

Wij verzorgen drukwerk voor ondernemingen in het hele land.
Om foliedrukken nog exclusiever te maken kunt u iedere gewenste structuur in de folie laten aanbrengen. Alles is mogelijk: abstracte structuren, teksten, namen en foto’s. Hierdoor wordt de folie custom-made en krijgt het extra beveiligingskwaliteit. Zo is foliedruk de ideale manier om uw visitekaartjes te personaliseren. Door een mooie print krijgt uw visitekaartje een uniek uiterlijk. Door foliedruk te gebruiken voor uw visitekaartjes, valt u pas echt op!

Offset/print over folie

Offsetdrukken of printen over folie geeft een extra dimensie aan uw drukwerk. Om bijvoorbeeld metallic, aluminium of zilveren voorwerpen op papier te laten glanzen is dit heel geschikt. Dit zorgt voor een effect wat zonder folie niet is te evenaren.

Ontdek onze drukwerkmogelijkheden

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van drukwerk. Laat bijvoorbeeld uw papier lamineren in onze foliedrukkerij. Of geef uw drukwerk iets extra’s door het te pregen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en denken indien gewenst mee over de mogelijkheden voor uw drukwerk. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 0314 36 10 28 of e-mailadres foliedruk@highgloss.nl.

Call Now Button