Foliedrukken

Gekleurde folie geeft attentiewaarde em een exclusieve uitstraling aan een product. Of het product rond, vierkant of plat is: voor ons is het afwisselend en uitdagend om het door middel van stempels van de mooiste folies te voorzien.


Foliedrukken met structuur

Om foliedrukken nog exclusiever te maken kunt u iedere gewenste structuur in de folie laten aanbrengen. Alles is mogelijk: abstracte structuren, teksten, namen en foto’s. Hierdoor wordt de folie custom-made en krijgt het extra beveiligingskwaliteit.


Offset/print over folie

Offsetdrukken of printen over folie kan een extra dimensie geven aan uw drukwerk. Om bijvoorbeeld metallic, aluminium of zilveren voorwerpen op papier te laten glanzen is dit heel geschikt.

Het effect wat ontstaat is zonder folie niet te evenaren. Er zijn verschillende mogelijkheden, High Gloss adviseert u hierin graag.Formaten die wij kunnen foliedrukken

Maximum formaat: 126 x 92 cm
Minimum formaat: 10 x 5 cm
Maximum gewicht: 600 grams
Minimum gewicht: 80 grams

Wilt u gebruikmaken van de diverse mogelijkheden op het gebied van foliedruk? High Gloss Foliedruk B.V. beschikt over ruim 25 jaar ervaring met verschillende drukwerkprocessen. Als professionele foliedrukkerij zijn wij in staat om diverse formaten foliedruk te creëren. Ook voor andere vormen van drukwerk kunt u bij ons terecht, of u nu kiest voor foliedruk, stansen, pregen, lamineren, rillen of perforeren.

Maak iets speciaals van uw drukwerk met foliedruk

Met foliedruk geeft u uw ontwerp net even een extra tint. Gekleurde folie geeft attentiewaarde en een exclusieve uitstraling aan een product. Voor onze foliedrukkerij is het afwisselend en uitdagend om het door middel van stempels van de mooiste folies te voorzien. Wilt u uw visitekaartjes van foliedruk voorzien? Voor onze foliedrukkerij in Doetinchem is dit geen enkel probleem.

Kies voor beveiligd drukwerk voor uw waardepapieren

Mocht u waardepapieren willen bedrukken, moet u oppassen voor vervalsing. Dit gevaar ligt immers altijd op de loer. Bij ons is het mogelijk om een holografische foliedruk te maken, waardoor uw drukwerk beveiligd is. Vooral bij zegels, parkeerkaarten en diploma’s zorgt holografische foliedruk voor beveiliging. Beveiligd drukwerk voorkomt misbruik van uw waardevolle papieren. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een goede holografische foliedruk, waardoor fraude tegengegaan wordt. Bent u bang dat anderen uw papierwerk na willen maken? Kies dan voor beveiligd drukwerk en laat ons een holografische foliedruk maken!

Geef uw folieprint iets extra’s

Wij verzorgen drukwerk voor ondernemingen in het hele land. Om foliedrukken nog exclusiever te maken kunt u iedere gewenste structuur in de folie laten aanbrengen. Alles is mogelijk: abstracte structuren, teksten, namen en foto’s. Hierdoor wordt de folie custom-made en krijgt het extra beveiligingskwaliteit. Zo is foliedruk de ideale manier om uw visitekaartjes te personaliseren. Door een mooie print krijgt uw visitekaartje een uniek uiterlijk. Door foliedruk te gebruiken voor uw visitekaartjes, valt u pas echt op!

Offset/print over folie

Offsetdrukken of printen over folie geeft een extra dimensie aan uw drukwerk. Om bijvoorbeeld metallic, aluminium of zilveren voorwerpen op papier te laten glanzen is dit heel geschikt. Dit zorgt voor een effect wat zonder folie niet is te evenaren.

Ontdek onze drukwerkmogelijkheden

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van drukwerk. Laat bijvoorbeeld uw papier lamineren in onze foliedrukkerij. Of geef uw drukwerk iets extra’s door het te pregen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en denken indien gewenst mee over de mogelijkheden voor uw drukwerk. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 0314 36 10 28 of e-mailadres foliedruk@highgloss.nl.

Call Now Button