Lamineren

Wanneer u drukwerk heeft wat u wilt lamineren, kunt u bij ons terecht. In de drukkerij van Intrapec High Gloss B.V. in Doetinchem wordt papier op zorgvuldige wijze gelamineerd. Al ruim 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in de afwerking van diverse vormen van drukwerk. Dankzij moderne technologieën zorgen wij ervoor dat uw drukwerk een fraai uiterlijk krijgt.


Formaten die wij kunnen lamineren

Maximum formaat: 102 x 72 cm
Minimum formaat: 25 x 31 cm
Maximum gewicht: 600 grams
Minimum gewicht: 135 grams

Geef uw drukwerk een mooie afwerking door het te lamineren

Het lamineren of plastificeren van drukwerk zorgt voor een stevige beschermlaag. Het lamineren geeft je papier echter ook een mooie, luxe uitstraling. Een dun, transparant laagje folie wordt door middel van hitte op het drukwerk aangebracht. Deze methode is bijvoorbeeld erg populair bij het laten maken van visitekaartjes, flyers en posters. In tegenstelling tot bij lamineren is bij het plastificeren van papier het plastic wél duidelijk te zien. Of u nu grote of kleine hoeveelheden papier wilt lamineren of plastificeren, wij staan graag voor u klaar.

Combineer het lamineren met andere diensten

Papier lamineren of plastificeren geeft een mooi effect aan uw drukwerk. Het geeft een goede afwerking van uw papierwerk waardoor het beter beschermd is tegen krassen, vocht en andere invloeden van buitenaf. Bij ons is het ook mogelijk om diensten te combineren. Kies er bijvoorbeeld voor om te foliedrukken voordat u tot het lamineren overgaat. Of laat uw papier pregen en combineer dit met lamineren of plastificeren. Dit zorgt voor prachtige en unieke resultaten. Wij zijn in staat om luxe en onderscheidend drukwerk voor u te maken.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten? Onze ervaren vakmensen staan graag voor u klaar. Vraag naar de mogelijkheden bij het plastificeren of lamineren van uw papieren. Bij ons vindt u alle drukwerkprocessen onder één dak. Wilt u graag advies over het lamineren van uw drukwerk? Aarzel dan niet en neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 0314 36 10 28 of stuur een e-mail naar foliedruk@highgloss.nl.

Call Now Button