Pregen

Het pregen van drukwerk is een techniek waarbij reliëf in drukwerk wordt aangebracht. Door het pregen krijgt uw drukwerk iets extra’s. Er ontstaat een schaduwwerking waardoor de afbeelding in de reliëfdruk te zien is. Als specialist verrichten wij een zeer gedetailleerde preegdruk. Dit is ook echt werk waar wij van genieten. Een blindpreeg maken is edel handwerk dat wij kunnen uitvoeren op de snelste machines. Daardoor is het voor ons mogelijk om grote oplagen te leveren met een volledig verzorgde service.


Foliepregen

Met foliepregen creëert u een reliëfdruk in een foliedruk met één doorgang, opwaarts of inwaarts. Een foliepreegstempel zorgt voor een omhoog gepreegde folieafdruk. Dit stempel is vooral bij hoge oplages interessant. Het foliebeeld staat omhoog op de stempel, het te foliepregen beeld is hierin uitgegraveerd. Bij een foliepreeg wordt een cliché ingezet in combinatie met druk en warmte. Het is vooral erg populair bij luxeverpakkingen en huisstijlen. Een ander kenmerk van een foliepreeg is dat de preeg precies op de foliedruk aansluit, wat voor een erg net resultaat zorgt.


Formaten die wij kunnen pregen

Maximum formaat: 126 x 92 cm
Minimum formaat: 10 x 5 cm
Maximum gewicht: 600 grams
Minimum gewicht: 80 grams

Trek direct de aandacht met uw drukwerk

Een reliëfdruk wordt voornamelijk toegepast bij namen, logo’s, afbeeldingen, prints, teksten en diverse andere figuren. Het zorgt voor een mooi effect waarmee u direct de aandacht trekt. Uw drukwerk wordt ruimtelijker met een blindpreeg; het zorgt er als het ware voor dat uw papier levendig wordt. Bovendien kunt u een blinddruk laten maken op diverse materialen. Of u nu over papieren, metal, leren of plastic drukwerk beschikt, u laat het eenvoudig bij ons pregen.

Voorzie uw stanswerk van een reliëfdruk

Naast foliepregen is het ook mogelijk om een blinddruk te combineren met het stansen van drukwerk. U laat eerst de juiste vormen snijden in onze drukkerij, waarna met behulp van een blindpreeg voor extra accenten wordt gezorgd. Hiermee trekt u de aandacht naar de elementen die eruit moeten springen. Mocht uw stanswerk van een preegdruk willen voorzien, dient u er wel rekening mee te houden dat enkel papier, karton en kunststof door ons wordt gestanst.

Laat u informeren over onze mogelijkheden

Heeft u interesse in het laten maken van een blinddruk? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar. Al ruim 25 jaar vervullen wij al uw wensen op het gebied van drukwerk. Of u nu een blindpreeg, foliepreeg stanswerk wilt of andere wensen heeft; u kunt bij ons terecht. In onze drukkerij zijn wij in staat om zowel hele grote als hele kleine formaten op te leveren. Onze vakmensen denken bovendien graag met u mee hoe u het maximale uit uw drukwerk kunt halen. Laat u informeren welke oplossing het meest geschikt voor u is. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0314 36 10 28 of e-mailadres foliedruk@highgloss.nl.

Call Now Button