Wij hebben alles onder één dak: foliedrukken, pregen, lamineren, stansen, rillen, vouwplakken, langsnaadplakken.

Specialist

Intrapec High Gloss is al 27 jaar gespecialiseerd in foliedruk, stansen, pregen, lamineren, rillen en perforeren. Door middel van de modernste technologie in combinatie met ambachtelijke kennis die zelfs verder reikt dan 27 jaar (42 jaar), maken wij onderscheidend en luxe drukwerk voor u.

Alles onder één dak

Intrapec High Gloss biedt u het volledige kartonnage ‘After Press’ traject, onder één dak aan. Een besparing op het gebied van logistiek en productietijd zijn hierdoor mogelijk en wordt uw uit te besteden traject een stuk efficiënter. Door onze vouwplakmachines – welke naast langsnaad ook autolock-bodem en ‘double-wall’ kunnen plakken – bieden we u een compleet pallet van mogelijkheden aan.

Meedenken

Wij denken graag met u mee om het beste uit uw drukwerk en verpakking te halen. Zo weten wij als geen ander welk papiersoort of welk preegstempel zal leiden tot een goed resultaat. Ook kunnen wij u veel geld besparen door bijvoorbeeld het bepalen van de juiste indeling van het drukvel. Wij worden dan ook graag vanaf het begin van het ontwerpproces betrokken voor het beste eindresultaat.

De kracht van zichtbaarheid zit ‘m in de details

Call Now Button